Oishii..

4 out of 5 dentists recommend this WordPress.com site

Cake Chiffon Bayam

on June 17, 2013

Bayam               150 gr  (90 gr)

Telur                  100 gr (60 gr)

Gula A                   30 gr (15 gr)

Minyak Sayur      80 ml (40 ml)

Tepung terigu    175 gr (105 gr)

Putih telur          250 gr (150 gr)

Gula B                  90 gr (55 gr)

Cara membuat:

Rebus sayur bayam hingga lembut , haluskan.

Kocok kuning telur dan gula A hingga rata.

Campur bayam dan kocokan telur dengan minyak sayur, aduk rata.

Tepung terigu  campurkan ke dalam adonan sambil diayak.

Kocok putih telur dan gula B hingga kaku, bagi 2. Setengah masukan keadonan bayam, aduk rata. Setengahnya masukkan setelahnya, aduk rata.Tuang adonan ke dalam cetakan dari posisi tinggi。 Panggang dalam oven 180 * C selama 35-40 menit. Image

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: